Koud en warm buffet

Genieten van verse, smaakvolle gerechten

Buffetkampioen

Een warm en koud buffet bestellen

Vraag offerte aan

De warme en koude buffetten van Buffetkampioen:

Een koud en warm buffet bestel je bij Buffetkampioen:

Kies voor een koud en warm buffet van Buffetkampioen op het randje van Brabant.

Wij zijn dé specialist op het gebied van party- en cateringservice en bieden je volledige ontzorging. Onze koude en warme buffetten leveren we compleet inclusief bestek, servies, buffetbenodigdheden en de bijhorende producten zoals brood met kruidenboter, salades en sauzen. Of je nu een koud en/of warm buffet bestelt, wij nemen altijd de vuile vaat mee. Heb je ook materialen nodig zoals statafels en stoelen? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Zelfs toiletwagens en tenten behoren tot ons assortiment.

Een koud en warm buffet geschikt voor allerlei gezelschappen

Heb je een avondje met vrienden op de planning staan en geen zin om na te denken over het eten? Of organiseer je binnenkort een groot feest voor 100 man? Een koud en warm buffet is dé oplossing. Tot 25 personen leveren wij de buffetten in foodcontainers zodat ze koel blijven. Je dient zelf de producten op te warmen. Dit gaat gemakkelijk door de chafing dishes 2 uur van te voren te vullen en aan te steken. Na deze tijd haal je de deksel eraf en kun je direct eten. Bestel je een buffet voor meer dan 25 personen? Dan zorgen wij ervoor dat het buffet op temperatuur wordt geleverd. Wil je nog een aanpassing doorgeven? Dat kan tot twee dagen voor de afgesproken datum. Wij hebben namelijk één dag nodig om alle producten te bestellen bij onze leveranciers en één dag om het buffet te bereiden.

Koude en warme buffetten vandaag besteld in Brabant? Overmorgen in huis

Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie over de mogelijkheden betreft de
warme en koude buffetten in ons assortiment? Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0418-677374 of via party@bbqkampioen.nl.

Vragen over onze koude en warme buffetten? Neem contact met ons op:

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.