Buffet Service

Dat vind je bij de buffetkampioen

Service is een groot woord, ook al heeft het maar zeven letters. Wij hebben de service tegenover u op een hoog level staan. Alles draait erom om u en uw gasten een zorgeloze buffet ervaring te bezorgen.

Wij leveren daarom onze pakketten compleet af, met het door u gekozen buffet met verse producten, salades, sauzen, stokbrood, roomkruidenboter, bord en bestek, en alle buffetmaterialen en alles gaat vuil mee retour. Dat bedoelen we met buffet service, wij zorgen voor een zorgeloos buffet.

Buffet service bij de BUFFETkampioen; is echt genieten Door onze jarenlange ervaring in het cateren van feesten en party's hebben wij zo de nodige ervaring opgebouwd en weten wat u echt belangrijk vind. Een zorgeloos feest dat tot in de puntjes is verzorgd en vooral tegen een betaalbare prijs.

Onze koks en braadmeesters weten precies waar uw gasten van gecharmeerd zijn. Wij hebben koks die koken voor alle monden. Ook kunnen wij uw feest de volledige invulling geven die u zoekt. Wij regelen dan alles, van tenten, stoelen en tafels, van toiletwagen tot de geluidsinstallatie. U hoeft maar aan te geven wat u belangrijk vind en wij gaan dat voor u regelen. Zeg nou zelf; wat is er leuker om u en uw gasten compleet te ontzorgen en te verwennen?

Ambachtelijke slagerskwaliteit bij de BUFFETkampioen, dat is pas een buffetservice. Met buffet service bedoelen we natuurlijk meer als alleen maar uw bestelling door de deur schuiven, wij geven u graag uitleg over hoe u het beste uw buffet kunt plaatsen en op kunt warmen.

Bel ons zodat wij op tijd bij u kunnen zijn op 0418-677374 of bestel deze ervaring.

Een extra service voor u: wijzig het pakket van uw keuze naar het assortiment dat u zelf wilt. Dus geen vlees meer in uw buffet wat u eigenlijk liever niet heeft, NEE bij ons eet u, wat ú wilt. Gewoon via de website bestellen en dan ons even bellen 0418-677374 om uw wijziging door te geven. U betaald enkel het prijsverschil tussen de gerechten extra.