Onbeperkt drinken

voor de meest onbezorgde party...

Onbeperkt drinken arrangement

Voor diegene die echt weinig meer wilt doen op zijn eigen feest hebben wij het pakket onbeperkt drinken ontwikkeld. Zo hoeft u niet naar de supermarkt om alle frisdranken en bier in te slaan. En dan na afloop van de party weer veel te veel hebben ingeslagen. Een koelkast die uitpuilt van de drank, nee wees slim en laat ons dit voor u verzorgen. Wij brengen alles gekoeld mee en onze barman blijft de hele avond bij u om de drankjes in te schenken. Na afloop neemt hij alles gelijk weer mee. Is alles ook weer opgeruimd. Geen verrassing achteraf, vooraf weet u precies de prijs.

Ons drank pakket is totaal verzorgd en inclusief barpersoneel. Naast de gekoelde dranken leveren wij ook: glazen, tapinstallatie met spoelbak, koelingen, bedieningsmaterialen en de barman. En wij nemen alles weer vuil mee retour, niks afwassen dus. Alles zal in overleg met u op de locatie van uw keuze worden uitgevoerd, zodat de dag voorspoedig zal verlopen. Dat kan bij u thuis of op het werk zijn. Maar wij worden ook veel geboekt op een locatie naar keuze. Het maakt ons niet uit waar u uw party geeft, al is het op een strandje. Kinderen tussen de 8 en 16 jaar betalen de helft. Kinderen onder de 8 jaar zijn kosteloos. Wilt u onze spelregels nog eens nalezen? klik hier. Wij schenken geen alcohol aan personen onder de 18 jaar

Deze service is vanaf 40 personen te boeken, u ontvangt dan: Bier van de tap, Coca Cola regular, Coca Cola zero, 7-Up, Fanta, Ice Tea, Jus d’Orange, Dubbelfrisss Spa rood, Spa blauw, Wijn rood, Wijn wit, Wijn rosé, Radler 0%, Heineken 0% en onbeperkt ijsklontjes. Uiteraard inclusief al de vermelde non food artikelen.

Bent u met minder dan 40 personen? Neem dan contact met ons op, bel ons op 0418-677374, bent u wel met met voldoende mensen, bestel direct voor een zorgeloos feest! Dit aanbod geldt alleen in combinatie met een buffet of BBQ.