Desserts

De allerlekkerste toetjes voor na je buffet...

Wilt u uw maaltijd afsluiten met een lekker dessert buffet of zelfs een compleet ijsbuffet? Omdat het lekker is, maar ook om bijvoorbeeld de spijsvertering te bevorderen of de verwerking van het hoofdgerecht te verbeteren.

Onze verschillende dessert buffetten

Wij hebben een ruime keuze voor u. Van bavaroistoetje tot een compleet ijsbuffet. Wij bieden aan: Het mondvermaakjes buffet, dit is een dessert buffet wat wij zelf samenstellen. Dit buffet is al vanaf 4 personen te bestellen. Ons dessertbuffet te bestellen vanaf 10 personen. Ons ijsbuffet met verschillende soorten ijs, dips en fruit.

Vooral ons dessertbuffet is een knaller. Allemaal lekkere kleine hapjes zoals; soesjes, bonbons, fruitspiesjes, mini tompouce, mini bavaroise toetjes, cake en diverse eclairs. Gewoon een keer genieten mag, toch?

Wat leveren wij? Als u de keuze voor een dessert heeft gemaakt en deze aan uw winkelwagen heeft toegevoegd, zorgen wij ervoor dat u ook over de benodigde borden en bestek beschikt. Bij de mondvermaakjes leveren wij er verder niets bij, ons advies is om dit te nuttigen bij een lekker kopje koffie of thee. Bij het ijsbuffet vindt u naast de nodige borden en bestek ook de opscheplepels voor het ijs en een hot pot voor de warme kersen.

Bestel uw dessert via de website. Neem bij vragen contact op via tel. 0418677374 of mail naar party@bbqkampioen.nl