Kerstbuffetten

Ultiem genieten tijdens de kerstdagen

Zorgeloos genieten van een heerlijk kerstbuffet? Dat kan! Houd dan wel even rekening met het volgende:

- Wij leveren dit jaar niet op 2e kerstdag omdat dit op zondag valt. Laat je bestelling daarom op 1e kerstdag bezorgen.

- Op 1e kerstdag zullen wij bezorgen van 9.00 - 22.00 uur. Wil je het buffet op 1e kerstdag gebruiken? Laat het dan leveren op 24 december om te voorkomen dat het buffet te laat geleverd wordt. Het is niet mogelijk om een tijdstip af te spreken.

- Bestel het gewenste buffet op tijd, wij verwachten ook dit jaar een run op de beschikbare plaatsen.

- Afhalen op 1e kerstdag is mogelijk van 9.00-14.00 uur.

- Leveren op 1e kerstdag kost €12,50, dit voeg je toe aan je winkelmandje tijdens het bestelproces.

Met een kerstbuffet zorgeloos genieten

De weken voor Kerst verlopen vaak enigszins hectisch: kerstboom optuigen, kerstpakket uitpakken, cadeautjes kopen en het kerstdiner voorbereiden. Dat je uit kunt kijken naar een heerlijk kerstdiner is dan ook fijn om te weten. Zo heb je tijdens de kerstdagen geen omkijken naar het eten. Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt genieten samen met vrienden en familie. Denk bij een sfeervol kerstdiner niet alleen aan het eten, maar ook aan de aankleding. De kleuren groen en rood zijn typisch voor kerst, en goed te gebruiken om een heerlijke kerstsfeer te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een tafelkleed met kerstopdruk, en maak gebruik van kerstservetten, kerstservies en meer.

Zorgeloos genieten met ons kerst buffet

Wij hebben ons assortiment uitgebreid met 2 buffetten voor de Kerst. Ze zijn enkel rond de kerstdagen te bestellen. Kerst buffet NOËL is een luxe warm en koud buffet met vlees, vis en salades. Kerstbuffet NAVIDAD is een luxe koud en warm buffet met een voorgerechtje en diverse soorten vlees en groente. Deze kerst buffetten zijn al vanaf 10 personen te bestellen. Wij zorgen er voor dat u volop kunt genieten. Ook achteraf, want wij nemen de vuile vaat mee retour.

Bezorgen met Kerst


Bezorgen rond de kerstdagen is altijd weer een organisatorische klus. Wij bezorgen ook op 1e kerstdag. Voor deze service rekenen we €12,50 bezorgkosten. Wij leveren alles compleet en halen het vuil weer op!