Buffetten

Compleet verzorgd met de lekkerste gerechten

Buffetten van Buffetkampioen

Warm en koud buffet

Een buffet aan huis, dat uit warme maar ook koude gerechten kan bestaan, dat is wat Buffetkampioen levert. Kwaliteit en ontzorging staan bij ons voorop. U hoeft dan ook nergens voor te zorgen, dat doen wij voor u. Borden en bestek zitten er standaard bij en heel belangrijk is; alles gaat vuil retour. U kiest voor de Buffetkampioen als het lekker moet zijn maar minder mag kosten.

Alle gerechten worden in onze eigen keuken bereidt in een hygienische en geconditioneerde omgeving. De warme buffet gerechten bestaan onder andere uit: varkenshaasmedaillons, huisgemaakte pasta, gehaktballetjes, coq au vin, kipsate en aardappelgratin. De koude buffet gerechten bestaan onder andere uit: schwärzwaldershinken met meloen, verschillende pastasalades, kartoffel salade en luxe rundvleessalade. Dit is afhankelijk van het door u gekozen pakket en kan altijd aangepast worden.

Voor zowel wam en koud buffet zijn er ook verschillende mogelijkheden voor vegetariers of mensen met een allergie. Dit kunt u aangeven bij uw bestelling. Wij berekenen een kleine vergoeding voor deze service.

Pure passie voor buffetgerechten en dat proef je!

Daarvoor boekt u een verzorgd buffet bij Buffetkampioen. Naast onze buffetten leveren wij alles om uw buffet compleet te maken. Denk aan borden en bestek, opscheplepels, alle warmhoud apparatuur met brandstof, maar ook drank, desserts of statafels. Bekijk alle extra's die wij kunnen leveren onder ons assortiment

Wij zijn slagers van huis uit en dat merkt en proeft u; een prima samenstelling van het buffetpakket, met vers bereide gerechten uit eigen keuken. Wij leveren u het complete pakket voor een onbezorgde party. Onze buffetten worden geleverd in foodcontainers en buffetten tot 25 personen worden gekoeld aangeleverd. Vanaf 25 personen wordt uw buffet warm aangeleverd, u laat dit gewoon in de foodcontainer zitten en plaats dit een half uur voordat u gaat starten in de bijgeleverde warmhoudapparatuur. Wij bezorgen alles geheel kosteloos bij u thuis en nemen alles weer vuil mee retour.

Voor alle gelegenheden zijn de buffetten geschikt

Een buffet boekt u; als u geen zin heeft om te koken, vooral niet voor een grote groep. Of als u een vergadering heeft op kantoor, bij een kerstborrel of een nieuwjaarsreceptie. Onze buffetten worden veel geboekt bij bruiloften, jubilea, kerst of andere bedrijfsfeesten. Makkelijk en betaalbaar een grote groep gasten van een goede maaltijd voorzien, daarvoor boek je bij de buffetkampioen.

Vragen over de buffetten? Neem contact met ons op:

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.