Catering Breda

Catering Breda

Schakel BUFFETkampioen in wanneer u op zoek bent naar goede catering in de omgeving van Breda. Wij bieden u een breed aanbod aan diverse buffetten. Voor iedereen zit er gegarandeerd iets tussen. Van vleesgerechten tot kleine hapjes en van desserts tot vegetarische gerechten. Voor ieder wat wils. Bekijk het aanbod online en plaats eenvoudig uw bestelling.

Veel mogelijkheden wat betreft de catering service nabij Breda

Naar wat voor soort buffet bent u op zoek? Zit er een bepaald thema verbonden aan het feest? Ook hier kunnen wij op in spelen. Wij lichten graag een greep uit ons assortiment uit:

  • Stamppotbuffet: een heerlijk winter buffet met drie verschillende stamppotten inclusief runderhachee, rookworst, speklapjes en gehaktballen volgens oma’s recept.
  • Frans buffet: een runderstoofpot, Coq au Vin die kinderen ook erg lekker vinden, een paddenstoelensoep en Provinciaalse gehaktballetjes met aardappelgratin.
  • Hollands buffet: start met een tomatensoep, daarna volgt er een Barneveldse kiprollade, Friese beenham en smakelijke aardappeltjes.
  • Kerstbuffet: keuze uit twee buffetten: NOËL en NAVIDAD. Deze buffetten zijn al vanaf 10 personen te bestellen.
  • Dessertbuffet: sluit een diner af met een heerlijk dessert. Wij bieden u drie soorten buffetten aan; een ijsbuffet, dessertbuffet en een buffet wat wij zelf samenstellen, bestaande uit diverse lekkere kleine hapjes zoals gebakjes, bonbons en macarons.

Uw catering gratis bezorgd in de omgeving van Breda

Binnen een straal van 75 kilometer vanaf ons bedrijf in Nederhemert bezorgen wij de buffetten gratis bij u op de gewenste locatie. Valt uw locatie buiten de 75 kilometer? Neem dan even contact met ons op. Wij zoeken graag een passende oplossing voor u. Ook voor vragen over onze catering service nabij Breda kunt u ons altijd bellen. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0418-677374.