Catering

Catering

Zoekt u een bedrijf dat de catering voor een groot feest in Noord Brabant kan verzorgen? BUFFETkampioen verzorgt graag voor u een buffet naar keuze. Wij zorgen ervoor dat iedere bijeenkomst weer een culinair succes is. Wilt u ook dat uw gasten met een glimlach en een verzadigd gevoel naar huis gaan? Bekijk ons brede aanbod online en bestel vandaag nog het gewenste buffet. Dan bezorgen wij het gratis op locatie.

Optimale catering service in Noord Brabant

Ja, dat is wat wij leveren. Optimale service zodat u alleen maar hoeft te genieten. Wij leveren onze buffetten namelijk compleet met servies, bestek, buffetmaterialen en de bijhorende producten zoals sauzen, stokbrood en kruidenboter. Daarbij is het ook mogelijk om te kiezen voor een compleet verzorgd drankenarrangement. In onze buffetformules vindt u voor ieder wat wils. Zo hebben we ook een allergenenvrij buffet. Nadat het buffet heerlijk gesmaakt heeft, nemen wij de vuile vaat mee terug. En dat allemaal tegen een betaalbare prijs.

Wilt u helemaal zorgeloos genieten?

U kunt er ook voor kiezen om een kok te boeken die de gasten van de nodige informatie voorziet en gedurende het feest bij het buffet blijft. Onze kok zorgt ervoor dat u zelf niets hoeft te doen wat betreft de verzorging van het buffet. Dat is pas echte ontzorging.

De catering gratis bezorgd in Noord Brabant

Begint u ook te watertanden bij al het lekkers op de website? Bestel dan snel onze catering service op uw locatie in Brabant. Binnen een straal van 75 kilometer vanaf ons bedrijfsadres: Ambachtshof 9 in Nederhemert, betaalt u geen bezorgkosten. Woont u buiten ons bezorgingsgebied? Neemt u dan contact met ons op. Wij maken graag een uitzondering voor u. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0418-677374.

Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over onze catering service in Noord Brabant? Ook dan belt u naar bovengenoemd telefoonnummer.