Buffet compleet verzorgd

Buffet compleet verzorgd

Als u uw keuze heeft gemaakt kunt u eenvoudig bestellen door het door u gekozen buffet in de winkelwagen te zetten, eventuele extra producten kiest u daarbij en u kunt naar de kassa. U hoeft nog niet te betalen, dat kan wel via Ideal, dan hoeft u bij levering uw buffet niet meer te betalen. Aanpassen van uw bestelling kan tot 2 dagen voor levering. Heeft u vragen dan mag u ons gerust bellen of mailen. Bestellen gaat uitsluitend via onze webshop.

Geen feest is ons te gek, het verzorgen van een compleet verzorgd Buffet is onze specialiteit

Wij kunnen uw party compleet begeleiden en verzorgen, en dan niet alleen met het overheerlijke vlees, salades, brood en sauzen. Maar wij kunnen ook zorgen voor de koffie, het gebak, de overheerlijke hapjes en het ijsbuffet. Tja waar zorgen we eigenlijk niet voor? Weet u dat we ook kunnen zorgen voor de tafels, stoelen, barpersoneel, tafellinnen, serviesgoed, pagodetenten, dansvloer, en ga zo maar door. Geen klus is te gek voor de BBQkampioen.

Heeft u een al party in de planning?

Uw feest is pas een feest als de BUFFETkampioen is geweest. Met grote regelmaat komen wij terug bij onze klanten waarvoor we eerder een feest hebben mogen verzorgen. En dan horen we; "De familie heeft het er nog steeds over.... wat was dat een goed verzorgd feest". Laat ons een vrijblijvende offerte maken. Bel ons op 0418-677374 of mail naar: party@bbqkampioen.nl