Buffet bestellen Tilburg

Buffet bestellen Tilburg

Wilt u een buffet bestellen voor een feestelijke bijeenkomst in Tilburg? Neemt u dan eens een kijkje in het brede assortiment aan buffetten van BUFFETkampioen. Van gevulde eieren tot een fruitsalade en van een stamppottenbuffet tot een dessertbuffet. U vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Een buffet bestellen in Tilburg voor overmorgen

Zoekt u een bedrijf dat een snelle bezorgservice kan realiseren? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij hebben enkel 2 dagen nodig om de buffetten voor te bereiden. Eén dag om alle verse groenten en overige ingrediënten te bestellen en één dag om alles te bereiden. Uiteraard leveren we een compleet buffet inclusief bestek, servies, buffetbenodigdheden en de bijhorende producten zoals stokbrood met kruidenboter. Of u nu een buffet voor 50 of voor 150 man nodig heeft, wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Welk buffet wilt u bestellen voor uw gelegenheid in Tilburg?

Heeft u een keuze kunnen maken? Uw gekozen buffet leveren gratis op locatie af. Is dit uw huis, een feestlocatie of op de zaak? Geef ons het juiste adres op en wij zorgen ervoor dat het buffet op de afgesproken dag en tijd geleverd is. Heeft u vragen over het bestellen van het buffet of wilt u weten waar wij in Tilburg bezorgen? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0418-677374.