Mijn winkelwagen (0) - € 0,00
 • Alles vuil retour
 • Gekoeld vervoer
 • Wij zijn slagers van huis    
 • Gratis annuleren

 

 • Altijd bereikbaar op  0418-677374
 • Vandaag besteld, overmorgen in huis
 • Gratis bezorgd, altijd voor 16 uur.
 • Bij annuleren, geld terug
 • Partyservice Versluis
 • Slagerij Versluis
 • BBQ Kampioen
 • Gourmet Kampioen
Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

Buffet service

Service is een groot woord, ook al heeft het maar zeven letters. Wij hebben de service tegenover u op een hoog level staan. Alles draait erom om u en uw gasten een zorgeloze buffet ervaring te bezorgen. Wij leveren daarom onze pakketten compleet af, met het door u gekozen buffet met verse producten, salades, sauzen, stokbrood, roomkruidenboter, bord en bestek, en alle buffetmaterialen en alles gaat vuil mee retour. Dat bedoelen we met buffet service, wij zorgen voor een zorgeloos buffet.

Buffet service bij de BUFFETkampioen; is echt genieten

 

Door onze jarenlange ervaring in het cateren van feesten en party's hebben wij zo de nodige ervaring opgebouwd en weten wat u echt belangrijk vind. Een zorgeloos feest dat tot in de puntjes is verzorgd en vooral tegen een betaalbare prijs. Onze koks en braadmeesters weten precies waar uw gasten van gecharmeerd zijn. Wij hebben koks die koken voor alle monden. Ook kunnen wij uw feest de volledige invulling geven die u zoekt. Wij regelen dan alles, van tenten, stoelen en tafels, van toiletwagen tot de geluidsinstallatie. U hoeft maar aan te geven wat u belangrijk vind en wij gaan dat voor u regelen. Zeg nou zelf; wat is er leuker om u en uw gasten compleet te ontzorgen en te verwennen?

Ambachtelijke slagerskwaliteit bij de BUFFETkampioen, dat is pas een buffetservice.

 

Met buffet service bedoelen we natuurlijk meer als alleen maar uw bestelling door de deur schuiven, wij geven u graag uitleg over hoe u het beste uw buffet kunt plaatsen en op kunt warmen. .

Bel ons zodat wij op tijd bij u kunnen zijn op 0418-677374 of bestel deze ervaring.

Extra service

 

Een extra service voor u: wijzig het pakket van uw keuze naar het assortiment dat u zelf wilt. Dus geen vlees meer in uw buffet wat u eigenlijk liever niet heeft, NEE bij ons eet u, wat ú wilt. Gewoon via de website bestellen en dan ons even bellen 0418-677374 om uw wijziging door te geven. Wij berekenen een kleine vergoeding voor deze service.

2 uur onbeperkt drinken met barman

Ons onbeperkt drinkenarrangement is totaal verzorgd en inclusief barpersoneel. Alles zal in overleg met u op de locatie van uw keuze worden uitgevoerd, zodat de dag voorspoedig zal verlopen. Kinderen tussen de 8 en 16 jaar betalen de helft. Kinderen onder de 8 jaar zijn kosteloos.

Bekijk meer >>
€ 7,50
per persoon
Servicepakket bij een barman

Servicepakket bij een barman, pakket bevat: buffettafel, broodmand, gesneden stokbrood, satésaus warm in een hot pot en extra borden en bestek. U hoeft nu helemaal nergens meer voor te zorgen.

Bekijk meer >>
€ 50,00
per pakketprijs
IJSKAMPIOENS IJsjesfeest 60 personen

Schep je eigen ijsje!!

Bekijk meer >>
€ 80,00
per pakket