Mijn winkelwagen (0) - € 0,00
  • Alles vuil retour
  • Gekoeld vervoer
  • Wij zijn slagers van huis    

 

  • Altijd bereikbaar op  0418-677374
  • Vandaag besteld, overmorgen in huis
  • Gratis bezorgd, altijd voor 16 uur.
  • Partyservice Versluis
  • BBQ Kampioen
  • Gourmet Kampioen
Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

Kerst buffet


Kerst buffetten van Buffetkampioen.nlDe weken voor Kerst verlopen vaak enigszins hectisch: kerstboom optuigen, kerstpakket uitpakken, cadeautjes kopen en het kerstdiner voorbereiden. Dat je uit kunt kijken naar een heerlijk kerstdiner is dan ook fijn om te weten. Zo heeft u tijdens de kerstdagen geen omkijken naar het eten. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten samen met vrienden en familie. Denk bij een sfeervol kerstdiner niet alleen aan het eten, maar ook aan de aankleding. De kleuren groen en rood zijn typisch voor kerst, en goed te gebruiken om een heerlijke kerstsfeer te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een tafelkleed met kerstopdruk, en maak gebruik van kerstservetten, kerstservies en meer.

Zorgeloos genieten met ons kerst buffet

Wij hebben ons assortiment uitgebreid met 2 buffetten voor de Kerst. Ze zijn enkel rond de kerstdagen te bestellen. Kerst buffet NOËL is een luxe warm en koud buffet met vlees, vis en salades. Kerstbuffet NAVIDAD is een luxe koud en warm buffet met een voorgerechtje en diverse soorten vlees en groente. Deze kerst buffetten zijn al vanaf 10 personen te bestellen. Wij verpakken de buffetten in een foodcontainer zodat u niets in de koelkast hoeft te bewaren. De vrieselementen doen wij er met de feestdagen gratis bij. Wij zorgen er voor dat u volop kunt genieten. Ook achteraf, want wij nemen de vuile vaat mee retour.

De beste buffetten met Kerst

Welk buffet adviseert u ons met kerst, die vraag krijg ik nog weleens. U moet natuurlijk bestellen wat u lekker vind. Maar speciaal voor de kerstdagen hebben wij 2 kerst buffetten en daarnaast adviseer ik u ons buffet Magnefiek. Dat is ook een luxe buffet wat met de Kerst zeker niet misstaat.

Bezorgen met Kerst

Bezorgen rond de kerstdagen is altijd weer een organisatorische klus. Omdat we een weekend voor de kerst hebben dit jaar, gaan we ook op 1e of 2e kerstdag bezorgen, dit tegen een vergoeding van € 12,50. U heeft dan gegarendeerd uw bestelling voor 16,30 uur in huis. Wilt u al rond het middaguur genieten van uw kerst buffet geef dit dan bij de bestelling aan, dan kunnen wij daar rekening mee houden. Houdt er ook rekening mee dat uw buffet nog 2 uur op temperatuur moet komen. Wij leveren alles en halen het vuil weer op! 

Speciaaltbuffet NAVIDAD
Bekijk meer >>
€ 24,98
per persoon
Speciaalbuffet NOËL
Bekijk meer >>
€ 25,98
per persoon
Speciaalbuffet NAVIDAD sous vide
Bekijk meer >>
€ 19,98
per persoon
Speciaalbuffet NOËL sous vide
Bekijk meer >>
€ 20,98
per persoon
Mondvermaakjes dessert

Heerlijke zoetigheden voor bij de koffie, vanaf 4 personen te bestellen.

Bekijk meer >>
€ 3,98
per persoon