Mijn winkelwagen (0) - € 0,00
  • Alles vuil retour
  • Gekoeld vervoer
  • Wij zijn slagers van huis    

 

  • Altijd bereikbaar op  0418-677374
  • Vandaag besteld, overmorgen in huis
  • Gratis bezorgd, altijd voor 16 uur.
  • Partyservice Versluis
  • BBQ Kampioen
  • Gourmet Kampioen
Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

Desserts

Boek nu simpel een lekkere afsluiter van uw partymaaltijd. We hebben een lekker dessertbuffet voor u in de aanbieding. De schaal vol met bonbons, soesjes, bavarois toetjes, cake, enz.Ons dessertbuffet is al bij veel gasten in de smaak gevallen. Lekker genieten van al die zoete verrassingen.Ook hebben wij een lekker ijsbuffet op de kaart staan. Keuze genoeg.

Dessertbuffet de Luxe
Bekijk meer >>
€ 4,98
per persoon
Dessertbuffet

Een uitgebreide schaal vol lekkernijen.

Bekijk meer >>
€ 4,50
per persoon
Tulband bavaroisse aardbei
Bekijk meer >>
€ 5,98
per stuk
Tulband bavaroisse chipolata
Bekijk meer >>
€ 5,98
per stuk
IJsbuffet compleet
  • Opgemaakte ijstaarten met toppings;
Bekijk meer >>
€ 4,98
per persoon
IJSKAMPIOENS IJsjesfeest 60 personen

Schep je eigen ijsje!!

Bekijk meer >>
€ 80,00
per pakket

Omdat onze produktontwikkelaar een echte bourgondiër is kunt u wel nagaan dat u van ons dessert ook wel wat mag verwachten. We hebben naast de gebruikelijke bavaroissetoetjes ook een compleet bavaroissebuffet, een ijsbuffet en als klapper een dessertbuffet. Dat is een schaal vol met bonbons, toetjes, soesjes, fruitspiesjes, cake, enz. Gewoon lekker genieten is ons advies. Vooral ons ijsbuffet is een echte topper, wie wilt er nu niet een lekker bordje met 3-4 verschillende ijssoorten? Met de bijgeleverde dip maak je je ijsje helemaal af en maak je er een waar feestje van. Een bbq dessert past er altijd nog wel bij. Vooral in de ijsbuffetten hebben wij ons gespecialiseerd, standaard leveren we 3 tot 4 soorten ijs uit, dit is afhankelijk van het aantal gasten dat u heeft, maar u kunt bij ons ook uw speciale wens opgeven. Zie je liever pistache dan chocolade ijs, dan geeft u dat aan en wij zorgen ervoor. Wilt u een taart in een specifiecke vorm hebben, bijvoorbleed als Abraham, vraag het en wij regelen het voor u.

Een dessertbuffet maakt je party compleet.

Het gemak van een dessert bestellen en regelen hebben we tot onze standaard gemaakt. We willen u zo veel mogelijk ontzorgen, daarvoor kiest u ook de BBQkampioen. U wilt niet zelf nog naar de winkel toe om nog van alles en nog wat te gaan kopen en in te slaan. Nee, de BBQkampioen wilt het u zo makkkelijk mogelijk maken. Bent u met een flinke groep dan kan ons IJsjesfeest wel iets voor u zijn. Als dessert een lekker geschept handijsje is natuurlijk niet te versmaden. Je huurt ons ijsjesfeest en gaat lekker er zelf mee aan de slag, voor iedereen een lekker ijsje wat ook nog eens betaalbaar is. Ijsjes scheppen is vooral bij kinderen een gewilde bezigheid. Je verrast ze helemaal als ze zoveel ijsjes mogen scheppen als ze willen en als ze op kunnen. Onbeperkt ijsjes eten welk kind wilt dit nou niet?

 De spikkels kun je er ook nog apart bij bestellen zo wordt een ijsje eten ook een geweldig feest.

Dessert, van ijs tot toetje.

Een dessert complementeerd je maaltijd, dat weet iedereen. En dat zoiets nou ook nog eens lekker is, weet ook iedereen. Maar ja, hoeveel en wat haal je in huis, je koelkast zit al zo vol. Nou daar heeft de BBQkampioen natuurlijk ook over nagedacht. Een lekker dessert na een BBQ is gewoon lekker. Wij hebben dan ook een aantal dessert mogelijkheden voor u op de kaart gezet. Makkelijk, snel en eenvoudig te bestellen. Alles wordt, zoals u gewend bent, gekoeld bij u aan huis geleverd. U hoeft dan werkelijk waar nergens meer voor te zorgen. Uw gasten zullen versteld staan.

Neem als dessert een lekker ijsje.