Mijn winkelwagen (0) - € 0,00
 • Wij zijn slagers van huis uit
 • Gratis bezorgd!!
 • Ook swing grill

 

 

 

 • Alles vuil retour
 • Gegarandeerd verse producten
 • Gekoeld vervoer

 

 

 • Altijd bereikbaar op  0418-677374
 • Vandaag besteld, overmorgen in huis
 • Binnen 24 uur vrijblijvende offerte
 • Partyservice Versluis
 • BBQ Kampioen
 • Gourmet Kampioen
Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

Diversen

Lekkere en handige producten vindt u op deze pagina, breidt uw bestelling uit en maak hem completer.
Vrijwel alles vind u natuurlijk al bij uw bestelling, wij leveren uw buffet compleet met porseleinen borden en rvs bestek.
U krijgt waarschijnlijk diverse gasten over de vloer, heeft u voldoende glazen in huis? Wij hebben ze voor u, zelfs champagneglazen om te toosten huurt u bij de BUFFETkampioen..

Gevulde eieren, 8 stuks
Gevulde eieren 8 stuks

Heerlijke gevulde scharreleieren, bereidt volgens eigen receptuur

Bekijk de foto >>
€ 3,49
per stuk
Plukbrood
Plukbrood

Plukbrood brood met lekkere olijfolie gekruid

Bekijk de foto >>
€ 2,75
per stuk
Tappenade tricolore
Tappenade tricolore
Bekijk de foto >>
€ 3,98
RoomKruidenboter
RoomKruidenboter
Bekijk de foto >>
€ 1,50
per stuk
Oerbrood
€ 2,75
per stuk
Stokbrood, afgebakken
Stokbrood
Bekijk de foto >>
€ 1,60
per stuk
Satésaus, 5 personen
Satesaus 5 personen
Bekijk de foto >>
€ 2,50
per stuk
Knoflooksaus, 5 personen
Knoflooksaus 5 personen
Bekijk de foto >>
€ 2,50
per stuk
Sweet en sauersaus, 5 personen
Sweet en Saursaus 5 personen
Bekijk de foto >>
€ 2,50
per stuk
Cocktailsaus, 5 personen
Cocktailsaus 5 personen
Bekijk de foto >>
€ 2,50
per stuk

Onze pakketten zijn al vrij compleet. Toch hebben we nog een aantal artikelen voor u op een rijtje gezet om u nog verder te ontzorgen.

Diversen food maakt je BUFFET compleet.

Wij hebben een uitgebreid assortiment warme en koude buffet voor u gemaakt. Deze zijn gevuld met de verste en lekkerste producten. De pakketten zijn zo uitgebalanceerd door de ruime keuze dat u er ruim genoeg aan heeft.  We hebben een groot aantal buffetten die al helemaal compleet zijn, een complete maaltijd dus Maar wellicht wilt u uw buffet toch nog verder uitbreiden dan kunt u hier een selectie maken. Wat te denken van wat gevulde eitjes. Dan wordt het echt genieten. Ook vind u op deze pagina een veelheid aan salades, brood, tappenda en ga zo maar door. Uw gourmetpakket is al compleet maar u kunt dit alles nog verder uitbreiden. Een lekker gevuld eitje is natuurlijk niet te versmaden. 

Buffetten met diverse food producten

U dient voor minimaal 15 personen buffette bestellen. Het gekozen buffet, warm en/of koud is compleet maar kan altijd uitgebreid worden met diverse andere artikelen. We hebben een <a title="groot assortiment groente en fruit om bij te bestellen" href="/assortiment/sla-rauwkost-en-fruitsalades/" target="_self">groot assortiment groente en fruitproducten</a> die u simpel kunt bij bestellen.

Lekkere frisse buffet salades maken uw party tot een feest. Wij werken samen met een gerenommeerde leverancier, die verstand heeft van groente en fruit. Uit zijn assortiment hebben wij voor u een aantal gourmet salades geselecteerd. Wij werken liever samen met een partij die zich gekwalificieerd heeft en onze "vers" beleving en kwaliteitstandaard hanteren, dan dat we zelf daar mee aan de gang gaan. De juiste samenstelling van rauwkostsalades is een vak apart. Wij willen ook alleen maar werken met bedrijven die HACCP gecertificeerd zijn. Dit om de voedselveligiheid te kunnen garanderen. Zoals wij werken, willen we ook graag dat onze toeleveranciers werken. Wij zijn specialist op het gebied van gourmet, BBQ en buffet, daar ligt onze kracht en dat proeft u. We zijn immers slagers van huis uit.

Ook non food producten bestel je bij de buffetkampioen

Een assortiment non food artikelen om uw tafel verder aan te kleden. Te denken valt aan glaswerk, een haspel en zo verder. Misschien komt een hang en statafel ook nog van pas.