Mijn winkelwagen (0) - € 0,00
 • Wij zijn slagers van huis uit
 • Gratis bezorgd!!
 • Ook swing grill

 

 

 

 • Alles vuil retour
 • Gegarandeerd verse producten
 • Gekoeld vervoer

 

 

 • Altijd bereikbaar op  0418-677374
 • Vandaag besteld, overmorgen in huis
 • Binnen 24 uur vrijblijvende offerte
 • Partyservice Versluis
 • BBQ Kampioen
 • Gourmet Kampioen
Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

Desserts

Boek nu simpel een lekkere afsluiter van uw partymaaltijd. We hebben een lekker dessertbuffet voor u in de aanbieding. De schaal vol met bonbons, soesjes, bavarois toetjes, cake, enz.Ons dessertbuffet is al bij veel gasten in de smaak gevallen. Lekker genieten van al die zoete verrassingen.Ook hebben wij een lekker ijsbuffet op de kaart staan. Keuze genoeg.

Dessert Buffet
Dessertbuffet

Een uitgebreide schaal vol met; bavarois amuses, soesjes, mini tompouce, aardbeien spies, ananas spies, bavarois tulband, bonbons, mini cake en eclairs.

Bekijk de foto >>
€ 3,98
per persoon
Tulband bavaroisse aardbei
Tulband bavaroisse aardbei
Bekijk de foto >>
€ 5,98
per stuk
Tulband bavaroisse chipolata
Tulband bavaroisse chipolata
Bekijk de foto >>
€ 5,98
per stuk
IJskampioen ijsbuffet compleet
IJsbuffet compleet
 • 3 soorten ijs waaronder;
 • Vanille ijs
 • Aardbeienijs
 • Chocolade of Pistache ijs
 • Verder zit er in dit pakket; fruitcocktail, kersen, dipset om uw ijsje verder aan te kleden, bord en ijslepel. Wij leveren het ijsbuffet in een koelcontainer, echter bij afleveren dient u het buffet wel in een diepvries te plaatsen.
Bekijk de foto >>
€ 4,75
per persoon
IJskampioen's IJsjesfeest 60 personen
IJSKAMPIOENS IJsjesfeest 60 personen

Schep uw eigen ijsje. U huurt bij ons een portable ijsschepvitrine met daarbij 2 x 5 liter roomijs, 75 oubliehoorntjes of 75 bekertjes met lepeltjes, zo kunt u zelf 75 ijsjes scheppen.U mag zelf de tweede smaak van het roomijs bepalen, standaard zit er 5 liter vanilleroomijs bij.

Bekijk de foto >>
€ 75,00
per pakket

Omdat onze produktontwikkelaar een echte bourgondiër is kunt u wel nagaan dat u van ons dessert ook wel wat mag verwachten. We hebben naast de gebruikelijke bavaroissetoetjes ook een compleet bavaroissebuffet, een ijsbuffet en als klapper een dessertbuffet. Dat is een schaal vol met bonbons, toetjes, soesjes, fruitspiesjes, cake, enz. Gewoon lekker genieten is ons advies. Vooral ons ijsbuffet is een echte topper, wie wilt er nu niet een lekker bordje met 3-4 verschillende ijssoorten? Met de bijgeleverde dip maak je je ijsje helemaal af en maak je er een waar feestje van. Een bbq dessert past er altijd nog wel bij. Vooral in de ijsbuffetten hebben wij ons gespecialiseerd, standaard leveren we 3 tot 4 soorten ijs uit, dit is afhankelijk van het aantal gasten dat u heeft, maar u kunt bij ons ook uw speciale wens opgeven. Zie je liever pistache dan chocolade ijs, dan geeft u dat aan en wij zorgen ervoor. Wilt u een taart in een specifiecke vorm hebben, bijvoorbleed als Abraham, vraag het en wij regelen het voor u.

Een dessertbuffet maakt je party compleet.

Het gemak van een dessert bestellen en regelen hebben we tot onze standaard gemaakt. We willen u zo veel mogelijk ontzorgen, daarvoor kiest u ook de BBQkampioen. U wilt niet zelf nog naar de winkel toe om nog van alles en nog wat te gaan kopen en in te slaan. Nee, de BBQkampioen wilt het u zo makkkelijk mogelijk maken. Bent u met een flinke groep dan kan ons IJsjesfeest wel iets voor u zijn. Als dessert een lekker geschept handijsje is natuurlijk niet te versmaden. Je huurt ons ijsjesfeest en gaat lekker er zelf mee aan de slag, voor iedereen een lekker ijsje wat ook nog eens betaalbaar is. Ijsjes scheppen is vooral bij kinderen een gewilde bezigheid. Je verrast ze helemaal als ze zoveel ijsjes mogen scheppen als ze willen en als ze op kunnen. Onbeperkt ijsjes eten welk kind wilt dit nou niet?

 De spikkels kun je er ook nog apart bij bestellen zo wordt een ijsje eten ook een geweldig feest.

Dessert, van ijs tot toetje.

Een dessert complementeerd je maaltijd, dat weet iedereen. En dat zoiets nou ook nog eens lekker is, weet ook iedereen. Maar ja, hoeveel en wat haal je in huis, je koelkast zit al zo vol. Nou daar heeft de BBQkampioen natuurlijk ook over nagedacht. Een lekker dessert na een BBQ is gewoon lekker. Wij hebben dan ook een aantal dessert mogelijkheden voor u op de kaart gezet. Makkelijk, snel en eenvoudig te bestellen. Alles wordt, zoals u gewend bent, gekoeld bij u aan huis geleverd. U hoeft dan werkelijk waar nergens meer voor te zorgen. Uw gasten zullen versteld staan.

Neem als dessert een lekker ijsje.